דוכני מזון הפכו בשנים האחרונות למבוקשים ובצדק. סך היתרונות של דוכני מזון לאירועים, עולה על סך החסרונות, כך שאין ספק כי דוכנים הם הפתרון לאירוע הבא שלכם. היה ואתם מבקשים לארגן אירוע, אין ספק שאתם צרכים לקחת בחשבון את האוכל שיוגש לאורחים. חלק עיקרי בהצלחת האירוע, הוא המזון שיוגש לאורחים וככל שהאוכל איכותי יותר, כך הצלחת האירוע תהיה גדולה ומובטחת יותר.
כדי להימנע מאוכל תעשייתי וכדי להגיש לאורחים מנות משובחות, הזמינו לעצמכם דוכני מזון בהתאם לאופי האירוע והמוזמנים. חשוב להבין מבעוד מועד, כי ישנם דוכני מזון להשכרה וכל דוכן מתאים לאירוע אחר ובין היתר: דוכן מזון לאירוע בוקר, דוכן לאירוע ערב, דוכן מזון לילדים, דוכן פיצה/פסטה, דוכן צמחוני/טבעוני ועוד.
הכירו את היתרונות דוכני מזון לאירועים
חושבים על דוכן מזון? כדאי שתחזקו את המחשבה ותכירו את היתרונות המהותיים שכרוכים בהשכרת דוכנים לאירוע שלכם.
• אתם בוחרים ממה ייהנו האורחים
– השכרת דוכני מזון מאפשרת לכם לבחור את המנות מהן ייהנו האורחים, כיד הדמיון ולא להסתפק במנות אותם מציעים לכם בקייטרינג/באולם. אתם יכולים להרכיב לעצמכם את הדוכן ולהגיש בו מה שתחליטו, החל מסושי, דרך נקניקיות (לילדים), ועד אוכל אסיאתי.
• מגוון גדול של מנות
דוכני מזון מאפשרים לכם להציע לאורחים מגוון גדול של מנות, כך כל אחד/אחת ימצא את מבוקשו ויצליח לפנק את החך. דוכני מזון מטעימים לכל חך, ופני כל אירוע תוכלו לייצר אירוע קונספט בעיקר על פי סוגי המזון.
• אוכל טרי וחם בן ברגע!
האורחים באירוע נהנים מאוכל חם שמוגש ברגע האמת מהתנור, כך האיכות עולה בכמה רמות ושומרת על הטריות הגבוה ביותר!
• עלויות הגיוניות וסבירות
דוכני מזון מאפשרים לכל בעל אירוע ליהנות מאוכל איכותי ומשובח בעלויות הגיוניות ונוחות לכל לקוח, ברוב מקרי דוכני המזון הנקראים כ-"פופ-אפים" (popups) המזון הוא לא גורמה, ולא דורש השקעה רבה באיכות החומרים, חומרי מזון בריאים ובסיסים.
• מנות עיקריות וקינוחים במתחם אחד
דוכני המזון מאפשרים לכם להגיש לאורחים במתחם אחד גם מנות ראשונות, גם מנות עיקריות וגם מנות אחרונות. הכל מהגשת טאפסים נוחים למנות פתיחה, בופה בשרי/חלבי הגורם לנוחות לקהל וקינוחים פרווה/חלבי מה שמעצים את חווית דוכני המזון בעת הגעה לשלב השלישי – הקינוחים.
• כל אחד בזמן שלו
דוכני המזון מאפשרים לכל אחד מהמשתתפים ליהנות מאוכל חם וטרי בזמן שלו ולא מכתיבים לו מתי הוא צריך לאכול. דוכני המזון יוצבו במתחם האירוע, כך שכל אחד יוכל לפנות אליו ולאכול בזמנו שלו. דוכני המזון מפוזרי בצורה כזו שכל אחד יוכל לגשת בזמנו ללא עומסים מיותרים.
החיסרון היחיד של דוכני המזון, הוא העובדה שהאורחים מקבלים את האוכל שלהם בדרך קצת שונה מזו שהם רגילים אליה ועל כן הם בטעות עלולים לחשוב שהאוכל טעים פחות, אך תוך מספר דקות, ומהרגע בו הם יטעמו את התוצר, החשש יעלם והם יבינו כי טעים מזה אין
את דוכני המזון אתם יכולים לתפעל בעצמכם ומאידך אתם יכולים לבקש שיגיע אליכם צוות מנוסה ומקצועי שיתפעל את דוכני המזון. אתם יכולים לחפש ציוד להשכרה ולהפעיל בכוחות עצמכם את הדוכנים, אך קחו בחשבון, שפרט מהדוכן, אתם תידרשו לארגן את הכל ולהגיש לאורחים את האוכל. השכרת ציוד לאירועים אומנם דורשת לוגיסטיקה, אך אם את האוכל באירוע אתם רוצים להכין, הרי שאין דרך טובה מזו.